Tilbakemeldinger

Hyggelige tilbakemeldinger enten via "Gjesteboka" eller som e-post er det selvsagt kjekt å få. Hvis noen har merknader eller tilføyelser til det jeg har skrevet på hjemmesida mi, vil jeg gjerne ha en e-post om det. Adressa mi har jeg skrevet "under en annen knapp". Jeg takker for alle bidrag.

John Hurlen har sendt meg opplysninger om stedsnavn på Åsfjellet.

*) Knut Magne Holsbøvåg (tidl. navnekonsulent i Kartverket) forteller at endelsen "teppå" (egentlig: "teppa") kommer av ordet "tepping"/"tapp", som her skal bety "demning". 

Stine Flølo i Aventura har jeg vært i kontakt med ved forskjellige anledninger. Vi hadde blant annet et to timers "møte" der vi utvekslet ideer for utvikling av reiselivet i Vestnes. Veldig interessant, synes jeg. Og jeg setter virkelig pris på at jeg blir kontaktet og lyttet til. Det er kjekt å delta i diskusjonen på et område som kommunen kaller et satsningsområde og der jeg i alle fall på noen felt har noe å bidra med. 

Martine Rypdal Flølo og Stine Flølo presenterte en del av mulighetene i Vestnes i Reiselivsavisa (Den offisielle Reiselivsavisa for Molde og Romsdal - sommeren 2010). Avisa ble distribuert til alle postkasser i Romsdal den 17. juni 2010.

Johan Hjelvik i Vestnes Næringsforum har jeg også hatt hyggelig kontakt med. Johan tipset meg om at det er T-merket rute mellom Fokhaugstova og Kleiva (øverst i Øvstedalen, Tresfjord). Se mitt avsnitt med forslag om sykkeltur til Øvstedal/ Kleiva.

    Om den T-merka løypa; se: http://ut.no/rute/fokhaugstova-tresfjord-%28oevstedal%29

Johan Hjelvik tipset meg også om et annet T-løypeprosjekt, som er på gang i Vestnes vestfjell. Dette vil jeg skrive litt om under "turforslag".